У столиці Молдови Кишиневі помітили українського суддю-втікача по справах Євромайдану Миколу Чауса. Як відомо, чиновник підозрюється в отриманні хабара у розмірі $150 тис.

Місцеві журналісти зняли на відео як Чаус розмовляє по телефону, стоячи на вулиці разом з охороною. Відповідний ролик опубликовано на YouTube.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Кореспондент запитав у Чауса "Як у вас справи?" і "На якому етапі суду ваша справа?", але той різко розвернувся і пішов у іншу сторону.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, що Чауса затримали у 2016 при отриманні хабара. Прокуратура не змогла аррешутвати його через суддівський імунітет, якого його могла позбавити Верховна Рада. Солом'янський районний суд Києва ухвалив рішення про арешт квартири і автомобіля Чауса, а той, у свою чергу, втік у Модову. У 2017 році Україна направила запит на екстрадицію судді.

Нагадаємо, одіозному судді Вовку вручили підозру.

Як повідомляв портал Знай.ua, одіозний соратник Яценюка Андрій Пишний знову сів у крісло глави Ощадбанку.

Також портал Знай.ua писав, у справі розстрілу Євромайдану з'явився несподіваний підозрюваний.