Український президент Володимир Зеленський під час представлення нового голови Івано-Франківської облдержадміністрації поговорив з нардепом від "Народного фронту" Андрієм Іванчуком.

За словами Зеленського, у низці містечок немає доріг з 90-х років, на які потрібно близько 175 мільйонів гривень. Після цього президент звернувся до нардепа з Коломиї Іванчука з проханням фінансово допомогти. Іванчук погодився.

Народний депутат від НФ ввечері на своїй сторінці у Facebook зазначив, що Зеленський просив не 175 мільйонів гривень, а "досвід і допомогу" нардепа від "Слуги народу", який переміг на окрузі.

Але на пост Іванчука відповіли президент Зеленський, який спростував міркування нардепа: "Ні, пане Іванчуку, ви пообіцяли, тому фінансуйте", а також керівник Офісу президента Богдан: "Ні. Президент вірить, що Ви профінансує ці роботи!"

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, у Зеленського готуються прийняти доленосне рішення щодо голови уряду - названо головних кандидатів.

Як повідомляв портал Знай.ua політолог пояснив, чому Богдан завжди поруч із Зеленським.

Також Знай.uа писав, Зеленський виявився одним з найпопулярніших політиків в Росії