В путінських ЗМІ вирішили прокоментувати приїзд чинного президента України Володимира Зеленського в Трускавець на навчання майбутніх народних депутатів від його партії "Слуга народу".

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За основу російські пропагандисти взяли новину видання Українська правда, де показано, як слуг народу перевіряють на вході в готель Rixos через рамки металодетектора.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Крім того, з посиланням на невідомих "знавців" російські ЗМІ стверджують, що саме на цьому курорті любив відпочивати Адольф Гітлер ще до того, як став рейхканцлером Німеччини.

"Він їздив не тільки попити цілющої водички, а й заради можливості зробити замальовки. Карпатські "аборигени" потім з придихом розповідали про скромного виду молоду людину з мольбертом, невпинно фиксировавшем тутешні ліси, пагорби і гори. Місцевість і справді мальовнича!", - розповідають путінські пропагандисти.

Раніше повідомлялося, що перед прибуттям Зеленського вибухотехніки ретельно перевірили каналізаційні люки та лайтбокси, а в готелі Rixos, де проходять навчання майбутніх “Слуг народу”, було встановлено металошукачі з необхідністю знімати взуття для проходу.

Нагадаємо, "Слуги народу" Зеленського виконали священний танець у Трускавці.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський зробив українцям несподівана пропозиція, "пора лікуватися".

Також Знай. ua писав, що Зеленський прибув на популярний курорт під Львовом і влаштував слугам народу жорсткий "тренінг".