Шевченківський районний суд Києва зобов'язав Державне бюро розслідувань порушити справу із-за можливого втручання спікера Верховної Ради Андрія Парубія у виборчий процес на позачергових парламентських виборах.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про це повідомляється в матеріалах суду в п'ятницю, 2 червня. Відомо, що громадянин України подав заяву на спікера Верховної Ради Андрія Парубія в НДР ще 5 липня.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Громадянин повідомляв у заяві, що спікер Верховної Ради скоїв кримінальний злочин за ч. 4 ст. 157 КК України (перешкоджання здійсненню виборчого права або права брати участь у референдумі, роботі виборчої комісії або комісії з референдуму чи діяльності офіційного спостерігача).

Тоді в НДР не зареєстрували таке кримінальне провадження. Після цього громадянин України подав скаргу в суд 22 липня її розглянули. Суд зобов'язав слідчих ДБР відкрити кримінальне провадження стосовно Андрія Парубія за даним фактом.

Нагадаємо, Зеленський знайшов заміну Парубія і Луценка.

Як повідомляв Знай. ua, ДБР готує справу проти скандального спікера.

Також Знай. ua писав, що Порошенко "втік" від 11 справ ДБР, українці регочуть.