Дружина президента Франції Бріджит Макрон змінилася до невпізнання. Вся справа в тому, що перша леді зробила пластичну операцію з омолодження обличчя.

Цю інформацію повідомляє DailyMail.

66-річна Бріджит перенесла тригодинну косметичну операцію в паризькій приватній лікарні. Операція була зроблена ще в середині липня в елітній клініці.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Відомо, що спочатку перша леді проконсультувалася з медиками, а вже на наступний день відбулося хірургічне втручання. Макрон провела два дні після операції, відновлюючись у Версалі.

За даними паризьких ЗМІ, операція пройшла успішно:

"Операція пройшла без проблем, вона змогла покинути лікарню в той же вечір".

Журналісти відзначили, що хірургічне втручання проводилось під загальним наркозом і тривало близько трьох годин. В цей же день дружина Еммануеля Макрона вийшла з клініки.

Варто підкреслити, що Бріджит Макрон на 25 років старша за чоловіка. На цьому фото вона після пластичної операції.

Нагадаємо, Зеленський розповів, коли зустрінеться з Путіним.

Як повідомляв Знай.ua, Зеленський зібрався на серйозну розмову з Путіним.

Також Знай.ua писав, про що друг України говорив з агресором.