У період з 1 по 3 липня президент України Володимир Зеленський разом із дружиною Оленою перебували з офіційним візитом у Канаді. Під час поїздки Зеленський провів ряд зустрічей, зокрема із прем’єр-міністром Канади Джастіном Трюдо, Міністром закордонних справ Христею Фріланд та членами канадського парламенту та представниками ділових кіл.

Окрім того, президент взяв участь у Міжнародній конференції з підтримки реформ в Україні та зустрівся з українською громадою Канади. Президент України разом з дружиною Оленою під час візиту до Канади 2 липня вшанував пам’ять жертв Голодомору 1932-1933 років.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Олена Зеленська під час заходу привернула увагу ЗМІ. Перша леді обрала для особливої події синю сукню-вишиванку відомої української дизайнерки Віти Кін з пишними рукавами, яка підкреслила її національну приналежність. До поряд перша леді підібрала чорні босоніжки на підборах і зробила лаконічну зачіску.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Однак на цьому міжнародна поїздка Олени Зеленської не завершилася. Перша леді України стала запрошеною гостею на офіційній зустрічі з міністром Джил Данлоп і парламентським секретарем Робін Мартін. Під час бесіди впливові жінки обговорили важливу стратегію, яка пов'язана з вихованням і здоров'ям дітей. Світлинами із Зустрічі Зеленська поділилася у соцмережах.

Цього разу перша леді віддала перевагу брюкам, відмовившись від суконь.Для цієї події вона обрала блузу Arket, брюки українського бренду Six і сережки Guzema. Ледь помітний макіяж і ідеальна укладка завершили її стильний look.

Зазначимо, що Олена Зеленська з'явилася в аеропорту Торонто в неналежному по протоколу вбранні. Дружина президента одягла взуття, яка не вписується у діловий дрес-код. Так, Зеленська прибула з офіційним візитом в Торонто у довгій чорній сукні і босоніжках. При цьому вважається, що відкрите взуття на офіційних заходах - це моветон.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський під час візиту до Канади провів ряд зустрічей. Зокрема, офіційно поспілкувалися зі спеціальним представником США з питань України Куртом Волкером.

Раніше Знай.ua повідомляв, перша леді України Олена Зеленська повідомила в своєму Instagram, чим займалася у перший день робочого візиту в Канаду.

Також Знай.ua писав, що Олена Зеленська закохала українців молодістю і простотою: світла і дуже ніжна.