Чинний президент України Володимир Зеленський пригрозив народним депутатам від власної партії "Слуга народу" дуже серйозною розмовою у разі, якщо вони будуть погано працювати.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відповідний коментар він дав журналістам. Зеленський зазначив, що на депутатів, яких обрав народ, лежить велика відповідальність перед виборцями, саме їх і не мають права обманювати.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"У нас дуже багато законопроектів. Ми хочемо, щоб вони розуміли, що на них лежить така серйозна відповідальність, адже вони отримали цю оцінку суспільства. На них лежить така відповідальність, що вони навіть не мають права не ходити на роботу або дзвонити про щось домовлятися з ким-то. То якісь серйозні дядьки, то жінки будуть їм щось пропонувати. Навіть щоб вони про це не думали", – сказав він.

Зеленський пояснив, що він не хоче і не збирається впливати на партію, і на Верховну Раду.

"Але якщо до нас дійшли такі чутки, то у нас буде дуже серйозна розмова з цими депутатами. Говорити вже не буду з ними", – заявив Зеленський.

Крім того, Зеленський зазначив, що знає практично всіх народних депутатів, бачив їх анкети і зустрічався по парі раз з ними.

Нагадаємо, Зеленський прибув на Львівщину, ідея визріла несподівано.

Як повідомляв Знай. ua, депутати "Слуги народу" зіткнуться з серйозними випробуваннями.

Також Знай. ua писав, що у Зеленського придумали, як боротися з кнопкодавами.