Лідер політичної партії "Слуга народу" Дмитро Разумков зізнався про плідну співпрацю із Володимиром Зеленським. Про це він розповів в інтерв'ю російському виданню "КоммерсантЪ".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Думка і конструкція прийшли давно, і, думаю, не тільки мені. Добрі думки приходять до дуже багатьох людей. Але коли я познайомився з Зеленським, я побачив ці думки у людини, який може це реалізувати. Тільки у нього на той момент, так і сьогодні, було й реальне бажання, і можливість переломити ситуацію", - пояснив Разумков.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Майбутній спікер виділив ряд переваг Зеленського. Зокрема, впізнаваність, рейтинг, чисту біографію, високі моральні принципи, команду і ресурс, який він зміг під себе зібрати.

"У нього впізнаваність, рейтинг, чиста біографія, високі моральні принципи, команда і ресурс, який він під себе зміг зібрати. Не гроші під себе, а ресурс під кампанію, яку ми провели взимку цього року. Я відразу, не роздумуючи, став частиною цієї команди. За що я дуже вдячний йому, і долі, що так склалося", - додав майбутній спікер парламенту.

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

Нагадаємо, Разумков зі "Слуги народу" розкрив план повернення Донбасу: не законами.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Зеленського розповіли, які закони мають бути прийнято позачергово та кого вони покарають.

Також Знай.ua писав про те, що у команді Зеленського вирішили, як боротимуть з російською пропагандою в Україні.