Прес-секретар прем'єр-міністра Володимира Гройсмана Василь Рябчук заявив, що Кабінет міністрів не буде проводити засідання на поточному тижні.

"На цьому тижні засідання уряду під головуванням прем'єра не буде", - сказав Рябчук.

За його словами, Гройсман вже другий тиждень знаходиться в офіційній відпустці.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Гройсман
Гройсман

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Традиційно засідання Кабінету міністрів відбувається кожної середи. Тож, уряд знову не збереться цієї середи, бо прем'єр-міністр Володимир Гройсман досі перебуває у відпустці, тому чергового засідання Кабінету міністрів цього тижня не буде.

Примітно, що нещодавно прем’єр-міністр України заявив, що міністерства вже готують своєрідні послання наступним керівникам з інформацією про ситуацію в галузі та рекомендаціями щодо подальших дій.

Нагадаємо, у Зеленського готуються прийняти доленосне рішення стосовно очільника уряду - названо головних кандидатів

Як повідомляв портал Знай.ua, політолог пояснив, чому Богдан завжди поруч із Зеленським.

Також Знай.ua писав, що Зеленський виявився одним з найпопулярніших політиків у Росії