У мережі з'явилося відео, на якому президент України Володимир Зеленський висловився з приводу серйозності своїх намірів.

Журналістка одного з телеканалів України запитала у Зеленського, про що він говорив з майбутніми депутатами його партії.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Президент дав вичерпну відповідь, черговий раз продемонструвавши серйозність своїх намірів.

Зеленський сказав, що пояснив депутатам - на них лежить серйозна відповідальність, вони повинні виправдати довіру народу. Президент України також підкреслив, що в його команди є багато законопроектів, тому депутати повинні повністю віддаватися роботі, щоб не лише заслужити довіру, а й отримати вищу оцінку від суспільства.

"Вони не мають права не ходити на роботу, дзвонити і домовлятися з кимось про щось. Якщо якісь серйозні дядьки, або тітки будуть робити їм вигідні пропозиції ... Нехай навіть не замислюються про це. Я не хочу, і не буду лізти в роботу Верховної Ради України дев'ятого скликання, але якщо раптом, до нас дійдуть подібні чутки, то з ними розмова буде короткою"- заявив Володимир Зеленський.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також раніше в інтернеті з явилась інформація про відставку голови ОПУ Андрія Богдана. Кілька днів ця новина не давала спокою користувачам мережі.

Володимир Зеленський спростував ці чутки. Він заявив, що з0аяву про звільнення за влісним бажанням дійсно написано. Андрій Богдан написав заяву, але він не йде з посади, хоча може це зробити у будь-який момент, як і всі співробітники. У команді Зеленського від початку домовились, що всі напишуть такі заяви про відставку.

Нагадаємо, Зеленський планує скандальне звільнення: у вересні президент збирається зняти з посади Якова Смолія з посади голови НБУ.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський звільнив главу ООС Олександра Сірського

Також Знай.ua писав, Зеленський підписав указ про звільнення начальника Служби безпеки України по Запорізькій області Олександра Хілька.