Президент України Володимир Зеленський звільнив Олександра Сірського з посади командувача Об'єднаних сил і призначив на неї Володимира Кравченка.

Так, генерал-лейтенант Сірський звільнений указом №577/2019, а генерал-лейтенант Кравченко призначений указом №579 / 2019 .

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Володимир Кравченко

При цьому Сірський отримав обов'язки командувача Сухопутних військ Збройних сил України. Це означає, що генерал-полковник Сергій Попко звільнений від цієї посади за наказом Зеленського.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Олександр Сірський

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На початку травня 2019 екс-президент Петро Порошенко призначив Сірського командувачем ООС. До Сірського ці обов'язки виконував Сергій Наєв.

Нагадаємо, Володимир Зеленський підписав указ про звільнення начальника Служби безпеки України по Запорізькій області Олександра Хілька.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський звільнив Олега Аркушу з посади начальника управління Служби безпеки україни в Кіровоградській області.

Також портал Знай.uа писав, що Верховна Рада IX скликання стане багатшою за своїх попередників, адже їх заробітна плата дещо збільшиться.