У районі проведення Операції Об'єднаних сил експерти НАТО за стратегічними комунікаціями пройшлися вулицями і вивчили діалог українських військових з місцевим населенням. Про це повідомила прес-служба штабу ООС.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"В Приазов'ї група експертів в галузі стратегічних комунікацій з країн НАТО вивчала досвід і нові підходи, які застосовуються Збройними силами України, органами місцевої влади і структурами сектору оборони і безпеки в напрямках реалізації стратегічних комунікацій у районі проведення ООС", - сказано в повідомленні.

Також представники НАТО ознайомилися з політикою безпеки в районі лінії розмежування.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Особливу увагу було зосереджено на освітньому, культурному та гуманітарному аспектах стратегічних комунікацій Об'єднаних сил. Зокрема, на створенні умов для ознайомлення місцевих жителів з новинками українського кіномистецтва, театру, музики, популяризації медіаосвіти серед дітей та юнацтва, на надання гуманітарної допомоги", - відзначили в штабі ООС.

Експерти з'ясували, що саме роблять відповідні структурні підрозділи ООС по відновленню соціально важливої інфраструктури, надання ефективної медичної допомоги людям в прифронтових районах, забезпечення дозвілля та створення умов для відпочинку дітей.

"Чому наш досвід цікавий для представників НАТО? Українські військові, які знаходяться в районі проведення ООС, щодня наполегливо працюють на зміцнення довіри і співпраці між армією і народом, разом відновлюючи регіон і мирне життя. Ми об'єктивно інформуємо людей про діяльність та завдання ООС. Розповідаємо також про роль у забезпеченні умов для сталого розвитку регіону. Також активно співпрацюємо з органами місцевої влади і з регіональними ЗМІ", - заявив полковник ЗСУ Руслан Мірошниченко.

Нагадаємо, українські герої змусили найманців Путіна пошкодувати, що народилися на світ.

Як повідомляв Знай. ua, смертельна трагедія сколихнула Україну, поліція мобілізувала сили.

Також Знай. ua писав, що на Донеччині загинули герої України, "боролися до останнього подиху".