За даними сайту ЦВК, на позачергових виборах парламент у 210-му окрузі Чернігівської області переміг Сергій Коровченко. Його опонент Борис Приходько, який посів друге місце, подав позов. 4 серпня згідно судового рішення на 34 ділянках 210-го округу почався перерахунок голосів, передають Факти.

5 серпня по станом на 18 годин були перераховані результати з 16 ділянок. Результати перерахунку показали, що лідерство зберігає Сергій Коровченко.

Через деякий час в зал зайшли спортивного вигляду молоді люди і почали вигукувати образливі слова в адресу членів ОВК. За словами місцевих жителів, серед них були особи, які прямо або побічно співпрацювали з штабом Бориса Приходько. Про це повідомила в прямому ефірі кореспондент 24 каналу.

Частина членів комісії вирішила піти подалі від конфлікту і покинула приміщення. Таким чином, в комісії не стало кворуму, який міг б прийняти рішення про голосуванні або перерві. Робота була заблокована.

Популярні новини зараз
США застерегли Зеленського від спроб звільнити Буданова, – Джейсон Смарт Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання "За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці
Показати ще

Кандидат Борис Приходько особисто був присутній в приміщенні ОВК. Лише втручання поліції змогла заспокоїти «спортсменів». За станом на 19:00 робота ОВК була відновлена, ведеться повторна реєстрація присутніх у ОВК.

Нагадаємо, це не перші спроби прямого тиску на членів команди Сергія Коровченко. Зареєстровано заяву від Михайла Дідка, керівника штабу Коровченко в Бобровицькому районі. 21 липня потерпілий поїхав реєструвати заяву про погрози в адреса себе і близьких від представників штабу Бориса Приходько. На вихід з відділення його чекала неприємна несподіванка шини автомобіля були порізані.

Раніше, у ніч на 13 липня невідомі підпалили авто Олександра Луцюка — відомого в Козелецькому районі громадського діяча, співзасновника і лідера громадського об'єднання «Остерська Січ». Олександр Луцюк — активний член команди Сергія Коровченко.