Після того, як Володимир Зеленський став Президентом України, увага всіх громадян дуже сильно прикувалася до його персони. А, враховуючи те, що Володимир Олександрович воліє нічого не приховувати від народу, то людям стає ще більш цікаво влізти в його життя якомога глибше.

Інавгурація Володимира Зеленського
Інавгурація Володимира Зеленського

Ось і зараз допитливі українці примудрилися дістатись до телефона президента і відшукати там потенційно небезпечний додаток. Не так давно Зеленський продемонстрував робочий стіл свого смартфону і зараз соцмережами розлетілися скріни екрану гаранта, на якому можна знайти додаток "Яндекс.Диск" для зберігання файлів.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Він є забороненим в Україні, так як має російське виробництво.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Українці по-різному реагують на таку новину:

"Як незручно вийшло", "Теж мені знайшли "зраду". Купа українців через ВПН сидить в різних додатках", "Так він і не приховує", "Боже. Яка маячня. Ви ще доколупайтесь, що він волосся справа наліво укладає ... Ппц. Так у вас (у нас) у кожного другого явно є додатки російькі", "Та що ви кажете. Йдете в магаз і від Самсунга до флая... Скрізь прошитий Яндекс пошук.. Зауважу, в українських магазинах.. Ой, як незручно-то", "Ну, правди заради варто відзначити, що не на всіх смартфонах можна видалити встановлені програми"

Відзначимо, що багато українців продовжують використовувати санкційні додатки, не бачачи в цьому нічого поганого.

Нагадаємо, Зеленський планує скандальне звільнення: у вересні президент збирається зняти Якова Смолія з посади голови НБУ.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський звільнив главу ООС Олександра Сірського

Також Знай.ua писав, Зеленський підписав указ про звільнення начальника Служби безпеки України по Запорізькій області Олександра Хілька.