Український олігарх Ігор Коломойський розповів не тільки про свої близькі стосунки із Зеленським, а й про спонсорство його кампанії.

За словами Коломойського, вкладення в президенство Зеленського виявилися набагато скромнішими, ніж планувалось. Про все це олігарх розповів виданню "РБК".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На питання про те, скільки особистих вкладень Коломойського було зроблено в президентську каипанію Зеленського, він відповів наступне:

"Не треба було (особистих вкладень - ред). У нього був контракт з каналом "1 + 1", тим і допомагав. Повірте мені, я думаю, що все виявилося набагато скромнішим і дешевшим разів у п'ять. Від 10 млн до 20 млн. доларів. А другий тур, я думаю, взагалі нічого не коштував, вже все було вирішено ", - розповів олігарх.

На питання видання, що Коломойський може сказати про президенство Зеленського, олігарх відповів коротко:

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Я кайфую".

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, стало відомо, скільки Коломойський вже заробив на Зеленському

Як повідомляв портал Знай.ua, Богдан і Зеленський пішли шляхом Януковича у своєму хамстві жкрналістам.

Також Знай.ua писав, чи підсуне Зеленський українцям прем'єра від Коломойського