Голова партії Зеленського "Слуга народу" Дмитро Разумков заявив, що найближчим часом має відбутися зустріч у Нормандському форматі. Про це майбутній народний депутат написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Четверо українських військових сьогодні загинули від обстрілів окупантів. Це найзрозуміліший сигнал до того, що в найближчому майбутньому повинна відбутися зустріч у Нормандському форматі. Адже таким кричущим підривом перемир'я - підривається переговорний процес в цілому. І стає чітко видно, хто настання миру не хоче", - зазначив Разумков.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Також він висловив співчуття рідним і близьким загиблих військовослужбовців.

Четверо украинских военных сегодня погибли от обстрелов оккупантов. Это самый понятный сигнал к тому, что в ближайшем...

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще
Geplaatst door Дмитрий Разумков op Dinsdag 6 augustus 2019

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, Володимир Зеленський закликав лідерів країн-учасниць нормандського формату зібратися, щоб відновити переговори з Донбасу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський розповів, коли зустрінеться з Путіним.

Також портал Знай.uа писав, що терористи на Донбасі 15 разів порушили режим припинення вогню. У відповідь українські військові поранили чотирьох бойовиків.