Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що подасть у відставку і назвав конкретний термін виконання своєї обіцянки. Це далеко не перша подібна заява Луценка. Чи підкріпить він її нарешті діями, покаже час.

Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що подасть у відставку з посади, як тільки почне роботу Верховна Рада дев'ятого скликання. Про це Луценко заявив в ефірі Радіо НВ.

"Як тільки новий парламент збереться ... я подам заяву про відставку за власним бажанням", - заявив він.

За словами Луценка, він говорив про це Зеленському під час їх зустрічі, яка відбулася до інавгурації новообраного президента.

Він сказав, що йде не тому, що вважає себе поганим генпрокурором, а тому що, як показали вибори, нація вимагає "нової крові".

Нагадаємо, Луценко незаконно втрутився у справу про закупівлю Міноборони бракованих бронежилетів. Про це заявив керівник групи прокурорів ГПУ у даній справі.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Зеленського назвали прізвища ймовірних спікера і генпрокурора.

Також Знай.ua писав, Луценко загадково зник після виборів у Раду

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще