У понеділок, 22 липня стало відомо про те, що після виборів у Верховну Раду, куди зник Генеральний прокурор України Юрій Луценко. Відповідну заяву зробив юрист Андрій Портнов на своїй сторінці в Facebook.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Друзі, інформую, що Генеральний прокурор Луценка кудись зник. З сьогоднішнього дня обов'язки Генерального прокурора виконує Сторожук", - пише Портнов.

Українці не пройшли повз даної новини і почали будувати припущення, куди подівся генеральний прокурор України, а деякі навіть розповіли, де його бачили в останній раз.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Позапланову відпустку 🤷🏻‍♂️😂", "Раптовий відпустка", " Вчора бачив його з дружиною на виборах, Лідера! В районі обіду)", " З'явиться , просто людина ....втомився", " Не відпускайте, тримайте!", "Сподіваюся на кордоні знають що робити у разі появи?", "Це тільки початок "результату", - пишуть в мережі.

Раніше повідомлялося, що генеральна прокуратура України на чолі з її керівником Юрієм Луценком закрила кримінальну справу проти колишнього президента Петра Порошенка за "спробу захоплення влади" під час кризи в Керченській протоці. Юрист Андрій Портнов заявив, що буде оскаржувати таке рішення у суді.

Відповідне повідомлення Портнов опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, Зеленський розповів, коли почнуться "посадки корупціонерів".

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський показав, що коїться з "Україною" насправді.

Також Знай. ua писав, що Зеленський готує сенсаційний закон - першочергове завдання.