Майбутній депутат з партії "Слуга народу" Давид Арахамія, який може зайняти пост голови фракції і мати 15 заступників, оцінив кількість проросійських депутатів, які отримають мандати як представники президентської партії. Про це він розказав в інтерв'ю Радіо НВ.

Стосовно кандидатів від партії, які мають "проросійські", "антимайданні" погляди, Арахамія зазначив, що має з ними ціннісний конфлікт. За його словами, всі вони мажоритарники.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"У мене немає з ними продуктивних стосунків", - заявив він.

Популярні новини зараз
У рахунках за воду будуть нові суми: платити доведеться ще більше Прийде платити більше: у жовтні українці отримають "додаткову" квитанцію Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші
Показати ще

Також майбутній нардеп сказав про ймовірність того, що фракція буде голосувати "вроздріб". Арахамія підкреслив, що механізми впливу на "мажоритарників" СН відсутні. За його словами, вони можуть вдатися до моделі, згідно з якою, якщо до 10% нардепів від СН проти певного рішення, то вони повинні прийняти позицію більшості.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Проросійський вектор не впливовий взагалі. Моя оцінка - 1%, а можливо, 2%. І це умовно проросійські - це не люди, які кажуть, що нам треба йти до Росії, а вони умовно кажуть, що не все так однозначно, треба розбиратися…", - зазначив він.

Давид Арахамія

Він наголосив, що таких депутатів доведеться "перевиховувати".

Нагадаємо, Зеленського попередили про небезпеку: "шпигун Порошенка" вже оголосив себе главою "Слуги народу".

Як повідомляв Знай.ua, Зеленський зібрався на серйозну розмову з Путіним.

Також Знай.ua писав, про що друг України говорив з агресором.