Не так давно стало відомо, що майбутній депутат з партії "Слуга народу" Давид Арахамія може зайняти пост голови фракції, і у нього буде 15 заступників. Про це повідомила глава прес-офісу партії "Слуга народу" Євгенія Кравчук .

Верховна Рада України
Верховна Рада України

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Проте, незважаючи на добрі наміри Арахамії у вигляді штучного інтелекту, який буде відслідковувати голосування в Раді з'явилися неприємні подробиці з минулого життя Давида. Про це повідомляється в Telegram-акаунті Володимира Бойка "Записки пасквілянта".

"Керувати фракцією «Слуга народу» у Верховній Раді буде компаньйон скандально відомого Бірюкова Давид Арахамія - людина без середньої освіти і з репутацією дрібного шахрая." - починає голосно Володимир.

Давид Арахамія

Автор наводить факт того, що свій шлях у Верховну Раду житель Миколаєва Давид Арахамія розпочав у березні 2014 року, коли разом з уродженцем Миколаєва Юрієм Бірюковим відкрив в Інтернеті сторінку для збору грошей на потреби 79-ї десантної бригади.

"Фортуна повернулася до нашим героям передом: Бірюков за кілька місяців погасив борги і відновив свій бізнес, а Арахамія у жовтні 2014-го став радником міністра оборони Гелетея"

Петро Порошенко і Юрій Бірюков
Петро Порошенко і Юрій Бірюков

Бойко стверджує, що про ті справи які провертав цей "волонтерський десант" можна написати цілий роман, а ще краще - обвинувальний акт:

"Але, влітку 2019 шляху двох соратників по нелегкій волонтерського бізнесу розійшлися: Бірюков став непрохідним кандидатом у народні депутати за списком партії «Європейська солідарність» Петра Порошенка, а далекоглядний Арахамія, який попередні роки оспівував Петра Олексійовича, раптом опинився на 4-му місці в партійному списку «Слуги народу»."

Автор впевнений, що той штучний інтелект незабаром знадобиться самому Арахамии, адже він не знає української мови досконало, хоча і закінчив українську школу із золотою медаллю:

"Вільне володіння українською мовою передбачено програмою за курс середньої школи. І якщо батьки купили йому атестат про середню освіту, то це ще не означає, що вона у нього є."

Нагадаємо, Зеленський розповів, коли зустрінеться з Путіним.

Як повідомляв Знай.ua, Зеленський зібрався на серйозну розмову з Путіним.

Також Знай.ua писав, про що друг України говорив з агресором.