Відомий блогер, політолог та екс-аташе посольства Грузії в Україні Бачо Корчілава заявив, що домовитися з Путіним тільки мирним шляхом — неможливо.

Про це він повідомив у соціальній мережі Facebook, пише портал "Політека".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Я втомився повторювати і повторювати, що вірити в можливість домовиться з Путіним це наївність і небажання враховувати чужий досвід", — пише він.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також блогер певен, що ситуація на Донбасі триватиме дуже довго. Це ситуація потрібна для постійного тиску на українську владу, що б вони нервували і допускали помилки. І в результаті, Путін буде вимагати все більше і більше поступок від України.

І це буде відбуватися до того часу, поки ми не усвідомимо, що виключно дипломатичним шляхом це питання не вирішити.

"Треба усвідомити раз і назавжди, Кремль хоче що б Україна (втім, як і Грузія, Молдова і всі інші) поступилася своїм суверенітетом та Незалежністю. А саме суверенітет і Незалежність не можна виміряти в кілограмах ковбаси, кубометрах газу або барелях нафти", - пише він.

Нагадаємо, Зеленський особисто звернувся до Путіна через смерть українських моряків: "Сьогодні весь світ побачив...".

Як повідомляв Знай.uа Коломойський передбачив долю Донбасу: все самостійно.

Знай.uа писав, Трамп епічно вмочив Путіна в бруд.