Головний претендент на посаду голови фракції в парламенті Давид Арахамія заявив, що приблизно 15% членів партії президента України Володимира Зеленського "Слуга народу", які пройшли в Раду за мажоритарними округами, виступають проти скасування депутатської недоторканності.

Про це стало відомо завдяки заяви Давида Арахамии, яке він озвучив в ефірі однієї з українських радіостанцій.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

З'їзд партії "Слуга народу"
З'їзд партії "Слуга народу"

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

За його словами, у "Слуги народу" немає одноосібної думки. Він пояснив, що таких людей серед мажоритарників близько 15%. Мажоритарники кажуть: "Я мажоритарник, це мій округ, люди за мене проголосували. Чому я повинен бути підзвітний?", - пояснив він.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також за словами Арахамія, під час проходження курсів у Трускавці він зауважив, що кілька людей, які декларували зняття недоторканності, підписували меморандум, вже говорять, що "можливо, треба подивитися на це заново".

При цьому, сам майбутній нардеп підтримав введення депутатського індемнітету, тобто можливості притягнути депутата до відповідальності тільки за кримінальні злочини, але не за політичні висловлювання.

Нагадаємо, російськомовних готують до "зникнення" з України: природний процес.

Як повідомляв Знай.uа Путін гребе золото з усього світу: наймасштабніша спекуляція в історії.

Знай.uа писав, Разумков розповів, якою мовою "заспіває" новий парламент.