У офісі президента України Володимира Зеленського повідомили, що в липні він та його дружина Олена літали в Одесу за власний рахунок. З ОПУ надіслали відповідь на запит "Української правди".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Переліт президента з Києва до Одеси 26 липня був оплачений за власний кошт, так само, як і переліт Олени Зеленської і супроводжуючих ії осіб (напередодні)", - йдеться у повідомленні.

Пляж

У відомстві зазначають, що обидва перельоти були здійснені рейсовими літаками авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" в обох напрямках: Київ – Одеса – Київ. Гроші з держбюджету не витрачалися.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Згідно з розкладом на сайті МАУ, у п’ятницю, коли летів Зеленський, є три рейси сполученням Київ – Одеса: з вильотом о 09:40 (прильот о 10:40), 15:30 (прильот о 16:30) та 19:35 (прильот о 20:35). Літак президента прилетів о 16:30.

У четвер, коли летіла перша леді, розклад рейсів аналогічний. У офісі не сказали, скільки коштував переліт Зеленських, охорони та обслуги.

Раніше видання "Думская" писало, що охорона та обслуга президента прилітала в Одесу президентським літаком Ан-148. Наприкінці липня президент із деякими колегами підвідав концерт у Одесі і визвав прискіпливу увагу українців.

Володимир Зеленський і Андрій Богдан
Володимир Зеленський і Андрій Богдан

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, що Зеленський вимагає Нормандського формату: "Світ побачив, хто миру не хоче".

Як повідомляв портал "Знай.uа", Зеленський терміново зібрав силовиків, ситуація на межі.

Також "Знай.uа" писав, що жителі Затоки оббивають пороги Зеленського, ситуація на межі: що загрожує популярному курорту.