Президент України Володимир Зеленський терміново скликав нараду із силовиками у зв'язку з обстріом, який влаштували путінські найманці, 6 серпня, в районі Павлополя на Донеччині, Внаслідок запеклого бою загинули четверо українських захисників.

Про це інформує УНІАН, нарада відбувається в Офісі президента України.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Президент України Володимир Зеленський

На нараді, крім глави держави, присутні також, начальник Генерального штабу Руслан Хомчак, представники ключових підрозділів ЗСУ, секретар РНБО Олександр Данилюк.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Зеленський на Донбасі

Додамо, що президент Зеленський після загиблі воїнів на Донбасі звернувся до європейських лідерів з вимогою провести переговори в Нормандському форматі.

Як наголосив глава держави, "світ побачив, хто насправді миру не хоче".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, за останню добу на Донбасі бойовики влаштували нове пекло. Не дивлячись на Мінські угоди та заборону використовувати певні види зброї, окупанти накрили вогнем позиції українських захисників. Загинуло четверо воїнів.

Як повідомляв портал Знай.ua, експерт висловився про роздані Зеленським посади в оборонній галузі.

Також Знай.ua писав про те, що президент України Володимир Зеленський в зв'язку з загибеллю моряків звернувся до Путіна.