Якщо ви не вмієте гуляти на широку ногу, запитайте у мера Жмеринки, він розкаже в подробицях. Навіть звичайне, другорядне захід чиновник перетворює на шоу. Юрій Світлак знаменитий своїми гуляннями на широку ногу.

Юрій Світлак

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Ось нещодавно він "урочисто" відкривав звичайний басейн, возсівши біля нього на навмисно приготованому саме для нього стільці. Зазначимо, що інші нечисленні учасники урочистості провели захід стоячи на своїх двох.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Повз такого випадку не міг пройти український юрист і блогер Михайло Шнайдер. Він опублікував кумедні кадри з заходу на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Нічого незвичайного. Просто мер Жмеринки на відкритті... Басейну." - написав Шнайдер.

В коментарях українці просто залилися сміхом від такої показухи:

"Хоч би не пірнув", "Що це за буйок?", "Ось тюлень, тільки не пірнай, а то знову доведеться воду набирати...", "Відразу видно, влада Порошенка", "Пристойних слів більше не залишилося", "І відразу видно, хто мер... Прямо по Ільфу і Петрову... Запливша тухлим жиром спадщина порошенківському режиму", "Митися десь потрібно, вдома у ванну не влізеш", "Ці четверо поряд, що носять його???", "Один чоловік пропав на 2-му фото.", "Дієтолога Реви на нього нема"

Відзначимо, що Юрій Світлак колишній регіонал і нинішній голова фракції БПП в місцевій міськраді.

Нагадаємо, російськомовних готують до "зникнення" з України: природний процес.

Як повідомляв Знай.uа Путін гребе золото з усього світу: наймасштабніша спекуляція в історії.

Також, Знай.uа писав, Разумков розповів, якою мовою "заспіває" новий парламент.