Голова Державної прикордонної служби Сергій Дейнеко відправив на охорону кордону відправили десятки штабних автомобілів.

Київський автопарк прикордонників втратив 40 машин Nissan Pathfinder, Skoda Octavia, Dacia Duster та інші, повідомив полковник у Facebook.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Більшість із них вже у підрозділах, ще частина приєднається до них після планового обслуговування.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Місяць тому я дав вказівку скоротити парк транспортних засобів, що забезпечували комфорт виключно чималої кількості генералів та інших керівників Адміністрації Держприкордонслужби. Переконаний, що більш корисними вони будуть у прикордонних підрозділах, особливо для посилення мобільності прикордонних нарядів і груп реагування чи виконання інших важливих завдань. І хоч це невелика допомога, але дані автомобілі, а також пальне, що витрачалося на їхню заправку, а це близько 3500 літрів на місяць, дозволять додатково посилити кордон", - каже Дейнеко.

Місяць тому я дав вказівку скоротити парк транспортних засобів, що забезпечували комфорт, виключно, чималої кількості генералів та інших керівників Адміністрації Держприкордонслужби. Переконаний, що більш корисними вони будуть в прикордонних підрозділах, особливо для посилення мобільності прикордонних нарядів та груп реагування чи виконання інших важливих завдань. Можу повідомити, київський автопарк «схуд» майже на 40 транспортних засобів Nissan Pathfinder, Skoda Octavia, Dacia Duster та інші. Більшість з них вже в підрозділах, ще частина після планового обслуговування приєднаються до них. І хоч це невелика допомога, але дані автомобілі, а також пальне, що витрачалося на їх заправку, а це близько 3500 літрів в місяць, дозволять додатково посилити кордон.

Geplaatst door Сергій Дейнеко op Donderdag 1 augustus 2019

Нагадаємо, під Чернівцями сталась мотрошна ДТП. Зіткнулись дві іномарки, в результаті багато постраждалих.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Дніпропетровщині скасували дешевий транспорт. Скільки тепер доведеться платити українцям у маршрутках.

Також Знай.ua писав про те, що стало відомо, що колишній президент України Петро Порошенко на елітному авто прибув до Києва під покровом ночі. Відомо, що перед цим Порошенко відвідував Об'єднані Арабські Емірати.