Колишній президент України Петро Порошенко повернувся з Дубая до України. Він вилетів з аеропорту Рас-ель-Хайма 6 серпня о 20:35 за київським часом.

В аеропорту Жуляни борт приземлився вже сьогодні о 02:30 ночі, передає Страна.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Номер борту OH-WIK. Рейс JEF11. Він стояв, мабуть, на Мальдівських островах. Оскільки коли Порошенко на цьому ж борту летів тиждень тому з Києва, то як раз після Дубая літак зник з радарів. І протягом тижня ніде більше не був поміченим.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Журналісти зафіксували, як два авто марки "Мерседес" покидали аеропорт разом з ексгарантом. За номером однієї з машин видно, що це саме такий автомобіль експрезидента привозив Порошенка на допит до будівлі ДБР. 25 липня на капот саме цієї машини застрибнув активіст Микита Макєєв по кличці Одіссей.

Повернення експрезидента також вдалося зняти на відео, на якому можна побачити і літак Порошенка. Інша частина сімейства покинула Україну кількома днями раніше, 23 липня. Так, рейсовим літаком Київ – Мюнхен з України вилетіли: Марина Порошенко, Євгенія Порошенко (дочка), Михайло Порошенко (син) і Олександра Порошенко (дочка).

Зазначимо, що колишній президент України Петро Порошенко терміново покинув Україну. Він вилетів з країни у неділю, 28 липня, слідом за своєю родиною. Відомо, що ексгарант вилетів до столиці Туреччини - Стамбулу. А звідти тим же бортом – в Дубаї.

Нагадаємо, що вибори до Ради: майбутнє Порошенка показали одним відео, спрацював закон бумеранга.

Як повідомляв портал Знай.uа, Порошенку тонко натякнули, що гратися з ДБР - марна справа: "У в'язниці все дізнаєтеся".

Також портал Знай.uа писав, що українці емоційно відреагували на втечу Порошенка: "Очі б не бачили, краще не повертатися".