У державному бюро розслідувань проводять ретельну перевірку інформації щодо екс-президента України Петра Порошенка. Слідчі запросили прийти на допит осіб із найближчого оточення екс-гаранта.
Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби ГПУ.

Так, Генпрокуратура викликала на допит людей з оточення колишнього п'ятого президента Петра Порошенка - куму Валерію Гонтареву і друга Олексія Філатова.

Філатов

Екс-чиновників викликали на допит як підозрюваних у справі Курченко. Вони повинні з'явитися в ГПУ 12 серпня о 12.30.

Гонтарева

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

‼️ На численні запити представників #ЗМІ повідомляємо: #ДБР розслідує можливі факти організації незаконного...

Geplaatst door Державне бюро розслідувань op Dinsdag 6 augustus 2019

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Крім того, в той же день повинні з'явитися міністр екології часів Януковича Микола Злочевський та керуючий директор інвесткомпанії ICU, близькою до Порошенко, Костянтин Стеценко.

За словами генпрокурора Юрія Луценка, підозри були висунуті 98 осіб, серед яких 12 вищих посадових осіб міністерств і відомств, зокрема Національного банку України, шість керівників обласних державних адміністрацій, 14 представників керівного складу державних компаній.

Нагадаємо, ДБР зробило термінову заяву щодо "мальдівської" справи Порошенка.

Як повідомляв Знай.uа ДБР оголосило про підозру двом топ-менеджерам банку Жеваго: мільярдні розтрати.

Знай.uа писав, ДБР готує Парубію кримінальне майбутнє: що "зібрали" на екс-спікера Верховної Ради.