В даний момент слідчі ДБР проводять перевірку інформації щодо організації екс-президентом України незаконного перетину через державний кордон. Слідчі підозрюють, що у момент перетину використовувалися підроблені документи.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби ДБР.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

‼️ На численні запити представників #ЗМІ повідомляємо: #ДБР розслідує можливі факти організації незаконного...

Geplaatst door Державне бюро розслідувань op Dinsdag 6 augustus 2019

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Відомство також перевірить, чи вносили посадові особи державних митних та прикордонних органів завідомо неправдиві відомості в офіційні документи, щоб забезпечити перетин кордону.

В повідомленні ДБР не сказано, про якого саме екс-президента йде мова. Однак колишній заступник глави Адміністрації президента часів Віктора Януковича Андрій Портнов написав у Facebook, що мова йде про поїздку експрезидента Петра Порошенка на Мальдіви.

Нагадаємо, нова кримінальна справа у "скарбничці" Порошенка: виїхав з України за підробленими документами.

Як повідомляв Знай.uа ДБР оголосило про підозру двом топ-менеджерам банку Жеваго: мільярдні розтрати.

Знай.uа писав, ДБР готує Парубію кримінальне майбутнє: що "зібрали" на екс-спікера Верховної Ради.