Стало відомо, що Національне антикорупційне бюро України планує найближчим часом викликати на допит голову Офісу президента Зеленського Андрія Богдана і мера Києва Віталія Кличка.

Про це повідомило джерело в правоохоронних органах, передають "Українські новини".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Викличемо обох найближчим часом", — заявило джерело.

Він уточнив, що Богдан і Кличко будуть викликані на допит за справою можливої пропозиції хабара чолі Офісу Зеленського.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Віталій Кличко

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Раніше повідомлялося, що Богдан розкритикував Кличка. Він стверджує, що мер Києва не контролює столичну раду. Богдан додав, що йому пропонували хабар за те, щоб "не чіпати" Кличка.

Нагадаємо, що Кличко невміло потролив Богдана і нарвався на нові фотожаби.

Як повідомляв портал Знай.uа, Андрій Вавриш несподівано виявився фігурантом публічного конфлікту між Віталієм Кличком і Андрієм Богданом.

Також портал Знай.uа писав, що суд заарештував нежитловий будинок в центрі столиці. На аукціоні його придбала компанія Володимира Кличка.