Стало відомо, скільки співробітників працюють в Офісі президента Володимира Зеленського.

Робочий штат ОПУ (Офіс президента України) станом на 30 липня складає більше 140 осіб. Про це йдеться у відповіді Державного управління справами на інформаційний запит видання УНН.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В Держуправлінні справами, називаючи цифру, послалися на накази голови Офісу президента Андрія Богдана. Згідно з ними, станом на кінець липня в ОПУ працюють 142 людини.

"Відповідно до наказів Керівника Апарату Офісу президента України, наданим в Державне управління справами, за станом на 30 липня 2019 року на посаді в Офіс президента України призначено 142 працівника", - йдеться у відповіді на запит.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

До слова, напередодні в ОПУ заявили про те, що ключові керівники адміністрації президента України працюють безкоштовно вже третій місяць. Заробітна плата їм навіть не нараховувалася.

При цьому заробітна плата президента України Володимира Зеленського за липень склала близько тисячі доларів - - 28 000 гривень.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, в Офісі президента призупинили функцію прийому електронних листів із зверненнями громадян.

Як повідомляв портал Знай.ua, перша зарплата Зеленського на посаді президента становила 12 727 грн.

Також Знай.ua писав, став відомий оклад прес-секретаря президента Юлії Мендель.