Функцію прийому електронних листів із зверненнями громадян призупинили в Офісі президента. Так, під час спроби надіслати лист на пошту, вказану на сайті "Офісу", приходить автоматична відповідь з поясненнями.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"В зв'язку з надмірним збільшенням кількості електронних звернень до Глави держави, що призводить до затримки у їх обробці, Ваше звернення не може бути прийнято", — йдеться в листі, який отримав theБабель при спробі відправити запит.

У Офісі президента радять користуватися "іншими передбаченими законодавством способами доставки звернень": звичайною поштою або на особистому прийомі.

Нагадаємо, Бізнес VS Президент. Чи дотримується Володимир Зеленський своїх обіцянок.

Як повідомляв Знай.uа Трускавець — це тільки початок: у Зеленського зробили важливу заяву, що підготували для слуг народу.

Знай.uа писав, "Загубися", "Дорогенька": Богдан Зеленський і приєдналися до "табору" Ющенка і Януковича, як "чудили" попередники.