Новообраний народний депутат "Опозиційною платформи – За життя" Олег Волошин зробив шокуючу заяву про Донбас. За його словами, "Україна воює з українцями".

Про це Олег Волошин заявив в ефірі 112.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Він додав, що якби противником України була Росія, останній потрібно було б оголосити війну.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Я багато разів читав звіти Генштабу, спілкувався з нашими військовими. Ні в кого немає підстав стверджувати, що ми на Донбасі воюємо з російською армією. Ми воюємо з такими ж нашими громадянами, навченими й очолюваними російськими офіцерами, за підтримки так званого військторгу, який поставляє озброєння", – заявив Волошин.

Він додав, що з 40 тисяч людей, які воюють сьогодні на Донбасі, переважна більшість є громадянами України.

"Я не заперечую, що на певних етапах російські військові підрозділи втручалися в конфлікт. Але сказати, що ми там безпосередньо воюємо з Росією неможливо", – підсумував Волошин.

Олег Волошин також назвав питання про повернення Криму Україні закритим. За його словами, повернути півострів у склад України не вдасться. Він підкреслив, що анексія Криму може тривати десятиліття.

Нагадаємо, путінські бойовики по-звірячому розправилися з українськими моряками: у Зеленського записали термінове звернення.

Як повідомляв портал Знай.uа, Держдеп США поставив Путіну жорсткий ультиматум: "Донбас - частина України, як і Крим".

Також портал Знай.ua писав, різке загострення на Донбасі: українські воїни безстрашно стримали бойовиків, про "перемир'я" ніхто не чув.