Заступник голови Офісу президента України Кирило Тимошенко вважає, що джерелом інформації для суспільства повинні бути не ЗМІ з їхніми прес-підходами чи інтерв’ю з Володимиром Зеленським, а сам президент.

Так він прокоментував заяву голови Офісу президента Андрія Богдана від 3 серпня про те, що президентові для спілкування з суспільством не потрібні ЗМІ.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Кирило Тимошенко розповів, що Офіс президента провів соціологічне дослідження і з’ясував, що людям не цікавий звичайний формат інтерв'ю президента зі ЗМІ. Про це він заявив в інтерв’ю LIGA.net,

"Люди не хочуть слухати переповідачів. Люди хочуть чути президента, а не як раніше: 3-4 телеканалу сидять за красивим столом і задають запитання. Люди хочуть слухати комплексні відповіді на дуже простій мові", – пояснив він.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Кирило Тимошенко

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Заступник Богдана наголосив, що в Україні основним джерелом споживання інформації залишається телевізор. За словами Тимошенка, команда президента "підняла на новий рівень пряму комунікацію з суспільством".

"Ми не говоримо, що ЗМІ взагалі не потрібні. У нас є Facebook і Telegram – це одна аудиторія. Є друга – це телевізор. Вона основна в нашій країні, хто б що не говорив. Ми робимо різні відео, де президент відповідає на запитання. ЗМІ мають право брати президентські відео, пости, заяви, чи не брати. І ми вдячні, що вони звертають увагу і беруть це. Але джерелом цього виступає не ЗМІ, а сам президент. Тому що він комунікує напряму з людьми", – додав заступник голови Офісу президента.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, скільки "слуг" в розпорядженні Богдана: оприлюднено штат ОП Зеленського

Як повідомляв портал Знай.ua, Пальчевський розніс можливе прем'єрство Богдана

Також Знай.ua писав, Богдана і Кличка терміново викликають до НАБУ