Український телеведучий, бізнесмен і політичний експерт Андрій Пальчевський різко відреагував на можливе призначення генеральним прокурором Андрія Портнова, а прем'єр-міністром Андрія Богдана.

Володимир Зеленський і Андрій Богдан
Володимир Зеленський і Андрій Богдан

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Своє відеозвернення бізнесмен Пальчевський виклав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Доброго ранку всім, особливо тим, хто мріє побачити головним прокурором Андрія Портнова і ідеальним прем'єр-міністром Андрія Богдана. Скоро повісимо Андріївський прапор - все кругом Андрії. Олександр Дубинський новоспечений депутат зауважив, що саме ці двоє є ідеальним наповненням двох постів. Не знаю, як прореагувати, враховуючи люстрацію одного і швидше за все люстрацію іншого. Я ще думаю, що до ідеального президента можна віднести Коломойського, а ідеальним завгаром поставити у всіх у них Януковича напевно" - висловив своє обурення Пальчевський.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

Свою промову Андрій Іванович закінчив риторичним, але не тривіальним питанням в стилі команди Зеленського:

"Мене цікавить, що думають з цього приводу два учасника забігу: народ України і президент Зеленський. Зробимо їх ще раз?"

Нагадаємо, Зеленський планує скандальне звільнення: у вересні президент збирається зняти Якова Смолія з посади голови НБУ.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський звільнив главу ООС Олександра Сірського

Також Знай.ua писав, Зеленський підписав указ про звільнення начальника Служби безпеки України по Запорізькій області Олександра Хілька.