Український бізнесмен та журналіст Андрій Пальчевський дав прогноз, хто стане прем'єр-міністром України.

Пальчевський вважає, що на цю посаду президент Володимир Зеленський призначить когось із несподіваних людей. Про це він сказав, відповідаючи на питання в інтерв'ю виданню Рoliteka

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"У Богдана великі шанси стати прем'єр-міністром, у Юлії Володимирівни нема шансів стати прем'єром. Тому дуже б хотілося, щоб вона всю свою енергію, знання, нашептувала президенту. Але для цього потрібно дібратись до цього вуха президент, а вухо зайняте – там Богдан стоїть. Тому, якщо Володимир Зеленський швидко не зробить висновки, йому буде дуже важко. Адже він повинен спиратися на декілька груп. Я думаю, що це буде хтось із несподіваних людей, скоріш за все технократів", - зазначив Пальчевський.

Пальчевський також сказав про роль олігархів і, зокрема, роль Коломойського, у прийнятті рішень Зеленського. За його словами, незважаючи на те, що "злі язики" стверджують, що прем'єр-міністром України буде людина Коломойського, насправді рішення буде приймати Зеленський. І президент не піде на те, щоб призначити когось за порадою, чи з оточення Коломойського, оскільки це буде занадто великим викликом громадськості.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Про роль олігархів ви мене хочете запитати? Чи призначить прем'єра Коломойський? Злі язики стверджують, що це буде людина Коломойського. Я так не думаю. Думаю, що це буде занадто великим викликом громадськості... Я думаю, що це буде людина не дуже помітна. І я думаю, потрібно розуміти, що рішення буде безпосередньо Володимр Зеленський приймати. Якщо він помилиться… У нього було 100 днів щоб підготуватися і зрозуміти, що вірити не можна нікому", - зазначив Пальчевський.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, Зеленський планує скандальне звільнення: у вересні президент збирається зняти Якова Смолія з посади голови НБУ.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський звільнив главу ООС Олександра Сірського

Також Знай.ua писав, Зеленський підписав указ про звільнення начальника Служби безпеки України по Запорізькій області Олександра Хілька.