21 липня 2019 в Україні відбулися позачергові парламентські вибори, які допомогли вибрати абсолютно новий склад Верховної Ради. Дествующему Президентові України Володимиру Зеленському пощастило зібрати парламентську більшість, яка може повести країну до процвітаючого майбутнього. Однак, не все аж так сильно впевнені в цьому.

Політичний діяч, журналіст та бізнесмен Андрій Пальчевський остудив запал українців після парламентських виборів і різко вказав Зеленському на його помилки.

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

Відповідне відео з'явилося на сторінці Пальчевського в соціальній мережі Facebook.

"Не годувати партійних мух!" - назвав його Андрій Іванович.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Пальчевський заявляє, чтоуже охолов до результатів парламентських виборів і почав гарячкувати з іншого приводу. Він дізнався т, що його неверятно вивело з себе.

"Це політичні виродки... Неважливо... Це сьогодні хороша партія Зе. А завтра? А завтра вона повинна заслуговувати на нашу любов. А він поки що, як і всі інші, заслуговує мільйони доларів. Перше, що повинен зробити Володимир Зеленський - відзначити цей закон про фінансування партій з нашого бюджету. Церква не відокремлена від держави, партії - відокремлені. Мухи відокремлені від котлет. Не треба нам цих мух, які прагнуть до нашим грошам" - висловився телеведучий.

не кормить партийных мух!!!!

не кормить партийных мух!!!!

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Donderdag 25 juli 2019

В коментарях українці підтримали Пальчевського:

"Ви, як завжди, маєте рацію! Хочуть партії існувати, хай самі на свої внески і існують.", "Як завжди не в брову, а в око", "Дуже-дуже правильно. Нехай самі вирішують своє фінансування, а не присмоктуються до державної скарбниці.", "За які такі праці ми должныим платити?"

Нагадаємо, що кортеж Зеленського розбився у жахливій ДТП: перші подробиці.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ляшко напоровся на свої ж вила після скандалу із Зеленським: Богуцька розповіла, що чекає на "трьох відсоткових радикалів".

Також портал Знай.uа писав, що Тищенко, Скічко, Дубінський та інші: повний список зірок, які потрапили у Раду від "Слуги народу" Зеленського.