Трамп підтвердив, що президент України Володимир Зеленський найближчим часом відвідає Білий дім.

Президент США Дональд Трамп назвав свого українського колегу Володимира Зеленського розумним хлопцем і заявив, що чекає його візиту до Вашингтона. Про це повідомляє Reuters.

"Він - дуже розумний хлопець. Думаю, він приїде дуже скоро", - наводить видання слова Трампа.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Президент США додав, що чекає на зустріч з Зеленським.

"Він буде запрошений в Білий дім. Ми з нетерпінням чекаємо зустрічі з ним. Він уже був запрошений в Білий дім, і він бажає приїхати. І, думаю, він приїде", - сказав Трамп.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Посол України в США Валерій Чалий заявив, що візит Зеленського до США і його зустріч з рампом може відбутися після дострокових парламентських виборів в Україні.

Також нагадаємо, Трамп вважає, що Зеленський "укладе угоду" з президентом Росії Путіним.

Як повідомляв портал Знай.ua, у США заявили, що готові відгукнутися на заклики президента України Володимира Зеленського

Також Знай.ua писав, Зеленський зустрівся з американським сенатором Робертом Портманом.
Сторни обговорили ситуацію, яка виникла на Донбасі і можливості мирного врегулювання