Франція висловилася проти підключення до нормандскому формату США. Про це повідомляє офіційний представник МЗС республіки.

"Франція і Німеччина підтримують регулярний діалог і тісні консультації зі спецпредставником США по Україні послом Куртом Волкером. Зміна нормандського формату не стоїть на порядку денному", - сказано в повідомленні.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити, що питання про участь США в нормандському форматі з'явилося після заяви держсекретаря США з питань Європи і Євразії Джорджа Кента про те, що даний формат необхідно розширити для всіх бажаючих в нього увійти країн.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, держдеп США поставив Путіну жорсткий ультиматум.

Як повідомляв портал Знай.uа, після трагедії на Донбасі і заклику Зеленського Німеччина почала щось мимрити.

Також портал Знай.ua писав, українців завалили Зеленського скаргами, розвалюється буквально все.