Нова політична партія "Голос", яку очолює Святослав Вакарчук, колишній вокаліст групи "Океан Ельзи", виступила проти квотного методу відбору керівників комітетів.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На думку членів партії, це питання професійних якостей, а не політичних привілеїв. З цього учасники партії "Голос" зробили висновок, що їх фахівці володіють достатніми навичками, щоб очолити і керувати безліччю комітетів в новій Верховній Раді. Зокрема, комітети з питань правосуддя, медицини, розвитку освіти, прав людини та ін

У партії "Голос" зміцнилася думка, що головним критерієм відбору повинен бути професійний підхід: навички, знання та вміння якісно виконувати поставлені завдання.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Такого ж принципу слід дотримуватися при формуванні уряду в цілому. Саме професіоналізм вибраних кадрів зможе привести Україну до процвітання.

Святослав Вакарчук не сумнівається в здібностях своєї команди і запевняє, що члени "Голосу" зможуть виконувати депутатську роботу, і що він сміливо візьме на себе відповідальність за прийняття важливих рішень, що вплинуть на долю України.

Також Вакарчук зазначив, що усвідомлює можливості парламенту та відповідальність, яка лягає за призначення голів комітетів.

Нагадаємо, раніше львівські депутати похизувалися новенькими мандатами.

Також Знай.uа писав, що Вакарчук розповів, хто оплатив шикарний банкет слуг народу в Трускавці.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що у Вакарчука почали переговори з ФОПами.