Голова партії "Голос" Святослав Вакарчук заявив, що навчання майбутнім народним депутатам від "Слуги народу" сплатив олігарх Томаш Фіала. Про це повідомляє Telegram-канал Shadow Anonymous.

"Вакарчук висловив подяку команді Київської школи економіки, в раді директорів якої він складається, за навчання майбутніх нардепів від "Слуги народу" в Трускавці", - йдеться в повідомленні.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Томаш Фіала

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В співтоваристві вказують, що цим лідер "Голосу" підтвердив інформацію про те, що захід було профінансовано одним із спонсорів партії, партнером Джорджа Сороса в Україні, Томашем Фіалою.

Зазначається, що оплата праці викладачів Київської школи економіки на тижневому курсі в Трускавці йшла за звичайною схемою, оскільки була за рахунок Фіали.

Нагадаємо,що "Голос" ніколи не буде підтримувати законопроекти, які можуть збільшити російський інтерес в Україні.

Як повідомляв портал Знай.uа, партія "Голос" почала активну підготовку до місцевих виборів.

Також портал Знай.uа писав, що у партії "Голос" хочуть вирішити питання з ФОПами.