Екс-учасник комедійного дуету "Брати Шумахери" Юрій Великий за свою кар'єру спародіював багатьох відомий політиків. Однак є випуски, які відрізняються гостротою і явно висміюють проблеми України. Знай.ua пропонує вам переглянути деякі з них.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, Великий встиг висміяти Андрія Парубія і Дональда Трампа, Віталія та Володимира Кличка, українських чиновників, Віктора Януковича і Петра Порошенка.

Більш того, він майстерно пародіював Володимира Зеленського, Ігоря Коломойського, Олександра Лукашенка, Святослава Вакарчука, Міхеїла Саакашвілі і Олега Ляшка.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, що 13 грудня в Україні відбудеться "Кубок президента" по гумору на популярному шоу "Ліга сміху".

Як повідомляв портал Знай.ua, Юрій Великий замінить Зеленського в "Квартал 95".

Також портал Знай.ua писав, що зірка "Квартал 95" стане мером Києва.