Українці новою петицією просять Президента України Володимира Зеленського зменшити в десятки разів гігантську зарплатню голови правління НАК "Нафтогаз України" Андрія Коболєва.

Відповідна петиція була зареєстрована на сайті глави держави 8 серпня. Яки відомо, щоб документ потрапив на розгляд глави дердави, вона має набрати 25 тисяч голосів.

Андрій Коболев

Автором петиції виступив Геннадій Оніщук. На його думку, держчиновник не може отримувати мільйонні гонорари, коли більшість громадян України ледве зводять кінці з кінцями.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Андрій Коболєв, керівник НАК "Нафтогаз України", і ще 15 топ-мененджерів цієї державної компанії за 2017 рік отримали аж двісті чотири мільйони народних гривень заробітної плати і премій!!! Це по 12,750 млн. грн. на 16 чоловік!!! І це в той час, коли більшість українців ледве виживають і оплачують захмарні комунальні тарифи!!!" - говорить емоційний текст документа.

Чудова новина!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

З моменту публікації петиції вона набрала 712 голосів з 25 000
необхідних для її розгляду. Голосувати можуть українці ще 91 день.

До слова, Андрій коболєв опинився у списку кандидатів на крісло прем'єр-міністра України.

Нагадаємо, Зеленський відмовився підписати спільну заяву з Вселенським патріархом.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський готує реформу, що кардинально змінить життя українців.

Також портал Знай.ua писав, експрезидента схопив спецназ, корупційні ігри закінчилися.