Як було відомо, украинский прем’єр-міністр оформив щорічну відпустку на 11, 19 липня та з 28 липня по 10 серпня. Таким чином, Володимиру Гройсману за 16 днів відпустки нарахували 20,11 тис. гривень зарплатні. Про це у відповідь на інформаційний запит 112.ua повідомили в секретаріаті Кабінету міністрів України.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Варто відзначити, що всього від початку 2019 року прем’єр-міністр України використав 24 календарні дні щорічної відпустки. Станом на 5 серпня у Володимира Гройсмана за час перебування на зазначеній посаді не використано 20 календарних днів щорічної відпустки.

"Нарахована прем’єрміністрові України Гройсману заробітна плата за час перебування у щорічній відпустці 11, 19 липня та з 28 липня по 10 серпня 2019 року становить 20 тис. 110 грн", - повідомили в секретаріаті Кабміну.

До того ж, у Кабміні не надали інформацію щодо того, де саме перебуває у відпустці прем’єрміністр України Володимир Гройсман.

Нагадаємо, що таємний радник президента витіснить Гройсмана з крісла.

Як повідомляв портал Знай.ua, Володимир Гройсман склав компанію Порошенко в ГБР.

Також портал Знай.ua писав, що через відпустки Гройсмана уряд другий тиждень не збирається на засідання.