Наречена віце-прем'єр-міністра України Павло Розенко, телеведуча Олена-Крістіна Лебідь налякала мережу новими фото в закритому купальнику.

Варто відзначити, що зараз закохані перебувають на відпочинку і активно діляться яскравими знімки з жаркої країни. Таким чином, на особистій сторінці Лебідь з'явився знімок, на якому вона позує у пляжному вбранні.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На сильну худорлявість ведучої звернули увагу і її підписчики. Вони почали коментувати пост і переживати за дівчину.

"Український "Сухішвілі" на батумському Чорномор'ї", - підписала кадр Лебідь.

"Симпатична дівчина, але дуже худа", "Ви нічого не їсте?", "Все круто, але ці кісточки", "Господи, Крістіна, може вам поїсти привезти? Я переживаю, що вас вітер знесе", "Скелет і шкіра", "Чому ти така худа?", "І не комплексуєте, а я так не можу, соромлюся своєї худоби і вагу дуже важко набрати", "Я хочу вас нагодувати", "Крістінка, Ви дуже приваблива, харизматична, красива дівчина. Вибачте, я не хочу критикувати, але Вам потрібно трохи набрати вагу", "Ти така худенька, чому? Так і хочеться взяти тебе, і відгодувати", - пишуть користувачі в коментарях під постом Олени-Крістіни Лебідь.

Нагадаємо, що поки пенсіонери вважають останні копійки, Розенко відпочиває в Грузії.

Як повідомляв портал Знай.ua, Павло Розенко осідлав наречену прямо перед камерою.

Також портал Знай.ua писав, що вице-прем'єр України Павло Розенко відпочиває з нареченою Оленою-Христиною Лебідь на дорогому морському курорті в Грузії.