Президент України Володимир Зеленський призначив нового губернатора Житомирської області. Крісло глави ОДА займатиме Віталій Бунечко.

Відповідне оголошення зробив глава держави у понеділок, 12 серпня, під час робочого візиту на Житомирщину, - повідомляє Тиждень.ua.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Президент України Володимир Зеленський

Зауважимо, раніше Бунечко був першим заступником начальника головного управління Служби безпеки України в Донецькій області.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Дозвольте мені представити нового голову Житомирської обласної державної адміністрації Віталія Бунечка. Я вас вітаю", - зазначив Зеленський.

Президент також передав Бунечку посвідчення, а новий глава Житомирської ОДА, своєю чергою, пообіцяв викорінити корупцію і зосередитися на розвитку регіону.

Нагадаємо, лідер політсили Слуга народу Дмитро Разумков розповів, яке місце та роль займатиме експрезидент Петро Порошенко під куполом Верховної Ради.

Як повідомляв портал Знай.ua, президент Зеленський готує реформу, яка кардинально змінить життя українців: вже восени.

Також Знай.ua писав про те, що Зеленський повідомив про страт нового проекту, за яким можна отримати десяток різних послуг. Реалізація проходитиме за підтримки міжнародних проектів: програми EGAP (Швейцарська Конфедерація та Фонд Східна Європа), проекту EGOV4Ukraine (ЄС, Естонія), Офісу реформ адміністративних послуг (Канада, проект EDGE) і проекту EU4PAR (ЄС).