Колишній президент України Петро Порошенка має невеликі шанси стати віце-спікером в парламенті IX скликання.

Про це заявив глава партії "Слуга народу" Дмитро Разумков, пише BBC.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Лідер "Слуги народу" однозначно відповів щодо цієї кандидатури: "Я особисто за цю кандидатуру голосувати не буду". За словами Разумкова, кум колишнього президента країни-окупанта Віктор Медведчук теж не зможе зайняти цю посаду.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також політик не став говорити напевно, що серед призначень в нову владу точно не буде заступник голови Адміністрації президента при Януковичі Андрія Портнова, який після перемоги Володимира Зеленського на виборах президента повернувся з РФ в Україну.

Зазначимо, що у партії "Опозиційна платформа — За життя" повідомили, що Медведчук не буде висуватися в крісло віце-спікера. У партії Порошенка поки ніяк не прокоментували цю заяву.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Варто додати, що президент України Володимир Зеленський має подати до нової Верховної Ради кандидатуру на пост прем'єр-міністра. Парламент може призначити нового керівника уряду вже за місяць, тому що, ймовірно, перше засідання оновленого парламенту відбудеться у вересні. Однак, найголовніше, чого чекають від нового прем'єра - результативності.

Нагадаємо, що Путін після розмови із Зеленським у паніці видав фатальний указ: "Ліквідувати..."

Як повідомляв портал "Знай.uа", Кремль відзвітував про розмову Путіна з Зеленським: що президенти обговорили за версією Росії.

Також Знай.uа" писав, що Зеленський готує реформу, яка кардинально змінить життя українців: вже восени.