Політичний експерт Михайло Подоляк висловився на рахунок махінацій підприємця і політичного діяча Олега Свинарчука (Гладовского), порівнявши їх з махінаціями експрезидента Петра Порошенка. Правда, на відміну від першого, колишній глава України вміє грати по-крупному.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Так, на думку експерта, Україна і соціальна справедливість явища, які не перетинаються з один-іншому. На доказ він навів приклад захмарних зарплат чиновників і олігархів, річну відрядження Вовка, якого висунули підозру у справі "Роттердам +", повідомляє портал "Hyser"

Далі Подоляк, згадав про незаплановані "канікули" пана Свинарчука-старшого містами Іспанії.

Олег Гладковський (Свинарчук)
Олег Гладковський (Свинарчук)

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Свинарчук (носив у той час спец/псевдонім Гладковський, щоб не ображати слух суспільства прямою відповідністю прізвища стилю життя) п'ять років відверто вальяжничав, феодальничав, зухвало поводився. Класичне таке – "пан і, вибачте, ср*нь під ногами". В результаті йому вдалося-таки побудувати об'ємну дійну ферму в оборонпромі і стати заслуженим військовим мародером. Орденоносцем злодійських заслуг. Багато в чому завдяки його талантам не менш жадібний Порошенко програв вибори і їсть сьогодні реальне до себе ставлення".

Подоляк зазначає, що різниця між Порошенком і Свинарчуком в тому, що перший вміє красти по-великому.

"Різниця між цими суб'єктами кримінального права тільки в тому, що перший (Свинарчук) банальний недорікуватий барига, не вміє складати слова в пропозиції. Другий же (Порошенко), роблячи рівному теж, що і перший, але в значно більших обсягах, навчився ідеально, первостатейно брехати. Блискуче лошить тих, хто ласий на патріотику…"

Олег Гладковський
Олег Гладковський

Подоляк запитує: "Але де обмеження на особисті пересування, тимчасові арешти майна, обтяження за рахунками? І де анонсовані раніше… багатогодинні допити? Або це все було для красного слівця? І Свинарчук мав-таки право безкарно трохи красти?"

Як розповідає політтехнолог, зараз Свинарчук і зовсім повернувся на той же "Богдан", який і роздягав армію.

Експерт пише, що ніхто не чекає дива за два місяці правління нового президента, однак, чому кримінальні справи розгортаються так повільно.

"Різниця між цими суб'єктами кримінального права тільки в тому, що перший (Свинарчук) банальний недорікуватий барига, не вміє складати слова в пропозиції. Другий же (Порошенко), роблячи рівному теж, що і перший, але в значно більших обсягах, навчився ідеально, первостатейно брехати. Блискуче лошить тих, хто ласий на патриотику…"

испанское дефиле Свинарчука)... Есть у нас несколько красноречивых сюжетов, которые по/прежнему доказывают, что...

Geplaatst door Михаил Подоляк op Donderdag 8 augustus 2019

Нагадаємо, що вибори до Ради: майбутнє Порошенка показали одним відео, спрацював закон бумеранга.

Як повідомляв портал Знай.uа, Порошенку тонко натякнули, що гратися з ДБР - марна справа: "У в'язниці все дізнаєтеся".

Також портал Знай.uа писав, що українці емоційно відреагували на втечу Порошенка: "Очі б не бачили, краще не повертатися".