"Слуга народу" з 254 депутатами у парламенті спочатку займуться питаннями економіки, пізніше — "глибокими" промовами, такими як пошук національної ідеї.

Про це керівник президентського штабу, майбутній нардеп Олександр Корнієнко заявив у інтерв'ю.

"Ми вважаємо, що до соціальних тем краще менше торкатися, тому що вони більше роз'ясненнями об'єднують людей. Слід більше зосередитися на економічних питаннях, які об'єднують. Незважаючи на те, ти лівий чи правий, чи ти за мову, чи ти за томос, якщо ти проти зростання ВВП на 5-7% в рік, то що ти робиш в цій країні?" — сказав Корнієнко.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"стартовий пакет" законопроектів партії увійшли ідеї економічного та антикорупційного спрямування. Законопроектів приблизно 100, всі — від Офісу Зеленського. Одні щодо економіки, інші - аудіовізуального продукту. Складали їх з президентських виборів.

"Він більше реформаторський, оскільки ми обіцяли виконати економічні реформи. А потім вже можна займатися більш глибокими промовами, шукати національну ідею", — додав керівник.

"Дуже великий блок законопроектів (у "стартовому пакеті".) щодо реформування Верховної ради — змін в регламент, змін щодо відповідальності депутатів за "кнопкодавство" і так далі", зазначив політик.

Нагадаємо, суддя Чернушенко "злив" Порошенко.


Як повідомляв раніше Знай.uа, Нова Рада повинна провести земельну реформу і велику приватизацію.


Також Знай.uа писав про те, що Романенко розбив рожеві окуляри українців.