Побіжний “регіонал” Юрій Іванющенко більш відомий за прізвиськом "Юра Єнакіївський" продовжує контролювати аеропорт “Київ” (Жуляни).

Юрій Іванющенко

Як повідомляє спільнота "Київ Проти Корупції" в соціальній мережі Facebook, "сірий кардинал" Януковича, який оголошений в розшук МВС, продовжує маскувати свої активи, особливо ті, які знаходяться на виду. Головний серед них - 50% в статутному капіталі компанії “Майстер-авіа”, що управляє аеропортом “Київ” (Жуляни)? повідомляє портл Politeka.

Аеропорт Жуляни
Аеропорт Жуляни

Сам “Майстер-авіа” сором'язливо називає своїм кінцевим бенефіціарним власником лише однієї людини - колишнього акціонера "Запоріжсталі" Василя Хмельницького, який володіє половиною цього бізнесу через ТОВ “КУА “Ніка-інвест”, ТОВ “Акерс Інвест” і кіпрську Master Avia Holdings (Cyprus) Limited. Решту 50% перебувають у ТОВ “Фріланс-транс”, яке було зареєстровано в 2011 році на історичній батьківщині Іванющенко в Єнакієвому, де воно проіснувало аж до осені 2014 року.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Допомагає йому у всьому цьому ніхто інший, як - Василь Хмельницький, так-так, той самий який пограбував купу людей зі своїм банком "Хрещатик". На дворі 2019 рік. 2 злодія Єнакіївський-Хмельницький мало того, що продовжують кидати людей на гроші, красти мільярди з держскарбниці і маскувати активи, так ще й привласнили один з головних аеропортів країни! Живуть, розкошуючи. "Де зараз Юрій Іванющенко?" - запитаєте ви. Ложкін-Порошенко допомогли Юрі Єнакіївському закрити всі кримінальні справи, щоб той спокійно вибрався з України. Сьогодні Юра живе в Монако і витрачає гроші українців дистанційно. Питання одне: де посадки, пан президент?"

В коментарях українці моментально стали висловлювати свою думку на цей рахунок:

"Наша прогнила прокуратура нічого з цим не робить", "Сподіваюся. що, коли прийде до влади новий генпрокурор, то такі, як Єнакіївський будуть сидіти в тюрмі", "Чому так, один Яника тримає в руках Жуляни, а ніхто нічого не робить", "Хіба з такою генпрокуратурою, де на чолі Луценка, і подвласной йому прокуратурою можна толком когось посадити?"

Нагадаємо, суддя Чернушенко "злив" Порошенко.

Як повідомляв раніше Знай.uа, Нова Рада повинна провести земельну реформу і велику приватизацію.

Також Знай.uа писав про те, що Романенко розбив рожеві окуляри українців.